Τσαπατόρης
Γερανοί - Μεταφορές Λάρισας

Η εταιρεία μας "Γερανοί - Μεταφορές - Τσαπατόρης" εδρεύει στην Λάρισα και βρίσκεται στο 8ο ΧΛΜ Λάρισας - Αθηνών. Εδρεύουμε εδώ και 3 γενιές στην Λάρισα και εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό τους πελάτες μας σε ο,τιδήποτε αφορά τον τομέα ανυψώσεων και μεταφορών.

Με το κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό: ανυψωτικά – καλαθοφόρα – κλαρκ – γερανοί παπαγάλοι, καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση στις ανάγκες των πελατών μας...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Μεταφορές

Μεταφορές

Χάρη στην πολυετή εμπερία μας, την εξειδίκευση και τον επαγγελματισμό μας, είμαστε ικανοί να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία οπιδήποτε εργασία μας ζητηθεί από την πιο απλή μέχρι την πιο απαιτική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανυψώσεις

Ανυψώσεις

Αυτό που μας ορίζει ως την σίγουρη επιλογή είναι η πολυετή εμπειρία μας, η βαθιά γνώση του αντικειμένου και πάνω από όλα ο επαγγελματισμός με τον οποίο φέρνουμε εις πέρας οποιαδήποτε έργασία μας ανατεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φορτώσεις - Εκφορτώσεις

Φορτώσεις - Εκφορτώσεις

Με επαγγελματισμό και αξιοπιστία είμαστε ικανοί να αναλάβουμε κάθε είδους φορτοεκφόρτωση. Τον χειρισμό τον μηχανημάτων μας αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι χειριστές με πολυετή εμπειρία και άπειρες δουλειές στο ενεργητικό τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ